NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Americanii susțin că Rusia plănuieşte, în curând, atacuri asupra infrastructurii Ucrainei / ”Suntem îngrijoraţi de ameninţarea continuă pe care o reprezintă atacurile ruseşti pentru civili şi infrastructura civilă”

Statele Unite au informaţii că Rusia intenţionează în curând să lanseze noi atacuri la adresa infrastructurii civile din Ucraina şi a instalaţiilor guvernamentale, a declarat luni un oficial american citat de Reuters, informează Agerpres.

„Avem informaţii că Rusia îşi intensifică eforturile de a lansa atacuri împotriva infrastructurii civile şi a instalaţiilor guvernamentale din Ucraina în zilele următoare. Având în vedere istoricul Rusiei în relaţia cu Ucraina, suntem îngrijoraţi de ameninţarea continuă pe care o reprezintă atacurile ruseşti pentru civili şi infrastructura civilă”, a spus oficialul american.

Acesta a mai spus că afirmaţiile se bazează pe informaţii declasificate.

Citește și…

Advertisements
Advertisements
  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Deputatul Alin Stoica, decorat de preşedintele Albaniei cu cea mai înaltă distincţie a statului

Redacția

Război total între USR şi AUR: Excese ale unui partid extremist / Simion şi gaşca de neofascişti confundă dreptul de a protesta cu vandalismul

Redacția

Republica Moldova: TV8 a retras emisiunea „Politica Nataliei Morari”, după ce jurnalista a recunoscut că e încurcată cu controversatul Veaceslav Platon, din dosarul „furtul miliardului”, cu care a făcut un copil

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site