NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Incendii și fum gros în urma atacului cu rachete rusești asupra Kievului / Întreruperile de curent afectează fiecare regiune din Ucraina

Un atac cu rachete rusești în capitala Ucrainei a ucis cel puțin o persoană și a avariat o clădire cu două etaje, relatează Sky News.

Pe măsură ce apar mai multe detalii despre cele întâmplate, șeful poliției regionale, Andriy Nevytov, a împărtășit această înregistrare video cu urmările atacului.

Serviciile de urgență se află la fața locului, în timp ce focul arde, iar zona este cuprinsă de un fum gros.

Întreruperile de curent afectează fiecare regiune din Ucraina

Advertisements
  

Există întreruperi de energie electrică în fiecare regiune a Ucrainei în urma unui baraj de raiduri de rachete rusești care au vizat miercuri după-amiază infrastructura critică a țării, a anunțat compania națională de furnizare a energiei electrice Ukrenergo, într-un comunicat postat pe Facebook, potrivit CNN.

„Atacul cu rachete este încă în desfășurare, dar există deja lovituri asupra instalațiilor de infrastructură energetică. Au loc întreruperi de urgență în toate regiunile”, a precizat aceasta.

Advertisements

„Este o măsură necesară pentru a proteja rețelele electrice de accidente tehnologice suplimentare și pentru a menține sistemul energetic. Echipele de reparații împreună cu unitățile Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență vor începe să repare pagubele imediat după încetarea alertei aeriene.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Europenii au expulzat aproape 200 de diplomați ruși în 48 de ore, după masacrul de la Bucea

Redacția

Cristian Buşoi: E dificil ca PNL, după ce a fost călcat în picioare, să intre într-un Guvern condus de USR

Redacția

Ultimul mesaj al lui Valer Dorneanu în funcţia de şef al CCR

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site