RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO/FOTO PNL Timișoara: Îmbrânceli și huiduieli la evenimentul alegerilor din organizația municipală. A fost nevoie de o amplă mobilizare din partea forțelor de ordine

Scandal de amplore la Timișoara, unde s-au reluat alegerile pentru desemnarea noii conduceri la nivelul organizației  municipale a PNL. Liberalii prezenți la eveniment aproape că s-au luat la bătaie, fiind necesară mobilizarea forțelor de ordine, care au separat grupurile cu garduri de protecție. Liderul PNL, Ludovic Orban a transmis că își rezervă dreptul de a anula aceste alegeri.

Reamintim că inițial alegerile în PNL Timișoara au avut lor în 3 iulie, fiind desemnat președinte, Raul Ambruș, consilier local și președinte al organizației județene de tineret. Ambruș se numără printre susținătorii lui Ludovic Orban, în pofida deciziei președintelui interimar al PNL Timiș, Alin Nica, de a-l susține pe premierul Florin Cîțu.

Alegerile desfășurate în 3 iulie au fost declarate nestatutare de către conducerea județeană, respectiv de către Alin Nica, iar în ultimele săptămâni s-a acutizat disupta dintre liberalii timișoreni care sunt pro Orban și cei poziționați în echipa lui Florin Cîțu. S-a ajuns atât de departe încât liberalii din conducerea județeană au schimbat yala de la intrarea în sediul organizației de partid, astfel încât susținătorii lui Orban să nu mai aibă acces în imobil.

Deși Raul Ambruș a afirmat că alegerile din 3 iulie au fost perfect statutare și că decizia lui Nica de a le anula a fost nestatutară,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Înmatriculările din România: +4,1% în ianuarie

Redacția

Ce spune Iranul despre posibilitatea ca Ronaldo să fie biciuit de 99 de ori pentru că a îmbrățișat o femeie

Redacția

Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD în urma unui scandal sexual

Redacția
Încarcă...