RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

VIDEO: Carantina la Iași: polițiști beți în vila unui milionar. Dosar penal pentru patronul Romconfort

Marți seară, doi polițști de la Poliția Municipiului Iași, Ioan Meucă și Viorel Bișog, au mers la băut acasă la prietenul lor, Romeo Grigoriu, patronul firmei de mobilă Romconfort, care locuiește într-o vilă în Galata. Au băut și au început să facă scandal, motiv pentru care au intrat în conflict cu o familie care locuiește într-un bloc situat lângă casa lui Grigoriu. A fost chemată Poliția prin 112. Din foișorul în care se aflau la băut cei doi polițiști și Grigoriu, familia Ciochină a primit amenințări cu moartea. Totul a degenerat, până la urmă, Grigoriu s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis iar Bișog este anchetat pentru distrugere

Scandal monstru urmat de dosare penale noaptea trecută la Iași. Rușinos este că în acest scandal au fost implicați și doi polițiști de la Poliția Municipiului Iași care au avut un comportament nedemn de uniforma pe care o poartă. Astfel, aseară, polițiștii Viorel Bișog și Ioan Meaucă de la Poliția Municipiului Iași au mers la băut acasă la prietenul lor Romeo Grigoriu, patronul firmei de mobilă Rom Confort. Cei doi polițiști se aflau în timpul liber. Grigoriu, locuiește într-o casă situată în cartierul Galata. Cei trei stăteau la băut într-un foișor și au intrat în conflict cu vecinii, familia Ciochină care locuiește la blocul situat lângă casa lui Grigoriu.

Familia Ciochină, adică mama și tatăl polițistului Bogdan Ciochină de la Rutieră, i-a rugat pe cei trei să nu mai facă gălăgie, moment în care asupra lor s-a revărsat un val de amenințări și injurii care veneau din foișorul unde se aflau polițiștii și Grigoriu. Bogdan Ciochină se afla acasă la părinții săi când a izbucnit incidentul. „Tatăl meu a fost amenințat cu moartea. Se auzeau amenințări de genul <Moșule tu n-ai treabă?>. O să vă dăm foc”, ne-a povestit Bogdan Ciochină.

După aceea, familia Ciochină și-a dat seama că amenințările veneau din partea celor doi polițiști. Gabriela Ciochină, mama lui Bogdan Ciochină, a sunat la 112 iar la scurt timp a și apărut un echipaj de poliție de la Secția 6 din municipiul Iași. Am primit înregistrări legate de incidentul de aseară, înregistrări care arată limbajul suburban folosit de polițiști și de Grigoriu, împotriva familiei Ciochină.

  

7IASI

Related posts

“NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL”

Teona Gherasim

IPJ: Atenție la traficul rutier pe timp de iarnă!

Redacția

Incendiu la Blăgești. Un bărbat a murit în casă ars de viu

Oana Cordoneanu
Încarcă...