RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vicepreşedintele SUA Kamala Harris vine vineri la Bucureşti, unde se va întâlni cu Klaus Iohannis şi cu Nicolae Ciucă

Conform programului anunţat de Administraţia Prezidenţială, preşedintele Klaus Iohannis o primeşte, vineri, la ora 14.00, pe Kamala Harris, la Palatul Cotroceni.

Ceremonia primirii oficiale are loc pe Platoul de Ceremonii, apoi cei doi oficiali au programată o rundă de discuţii tête-à-tête, urmate de consultări oficiale. La discuţii ar urma să fie prezent şi premierul Nicolae Ciucă, conform programului oficial al acestuia.

La ora 15.30, preşedintele României şi vicepreşedintele SUA vor face declaraţii de presă comune.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Versailles, că va discuta cu vicepreşedintele american despre postura NATO pe Flancul Estic, soldaţii americani care au venit în România, Grupul de Luptă.

  

“În contextul evenimentelor prilejuite de vizita vicepreşedintelui american Kamala Harris la Bucureşti, în data de vineri 11 martie, s-au  dispus o serie de măsuri, însoţite de recomandări menite să vină în sprijinul cetăţenilor pe toată durata acestui eveniment.  Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei”, a transmis, joi, Grupul de comunicare special constituit cu ocazia vizitei vicepreşedintelui american. 

Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

De ce spun rușii că trupele ucrainene sunt superioare în atacurile de noapte? / Câștigurile obținute în contraofensivă (ISW)

Redacția

Foirmula 1: Ce bonus va primi Lewis Hamilton dacă va câștiga titlul mondial în fața lui Max Verstappen

Redacția

Statul Mississippi intenționează să execute un fost pușcaș marin

Redacția
Încarcă...