NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Viaţă de milionar: “Am stat 126 de zile în avion”

Cine nu s-a visat măcar o dată milionar în euro? Puţini ştiu însă că pentru a atinge acel prag psihologic sunt necesare eforturi greu de acceptat de către un om normal.  

Patroana grupului TE-ROX (nr. 1 mondial în realizarea huselor și centurilor de siguranță pentru scaune de copii) susţine că a ajuns să-şi petreacă o treime din viaţă în maşini şi avioane. “Am fost curioasă să calculez cât am stat doar pe avioane, mai ales că sunt economist și îmi plac calculele. Mi-a fost ușor pentru că avem și o agenție de turism și am descoperit că doar în avion sunt 126 de zile”. Adică 3.024 de ore petrecute în avion în numai un an.Adăugaţi orele pierdute pe maşini şi decideţi apoi dacă aţi fi în stare să faceţi acest efort pentru a fi milionar în euro. “Pare plăcut atunci când te duci în vacanță, dar nu este așa atunci când te duci să convingi lumea întreagă că produsul tău este cel mai bun”, avertizează Doina Cepalis.

Precizare importantă: declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu neconvenţional pentru o revistă din Bucureşti, un interviu realizat într-o maşină înaintea unui zbor către Hong Kong.

  

“Maşina este biroul meu mobil între 2 avioane şi 5 fabrici”

Advertisements

După ce a socotit câte ore pierde călătorind cu avionul prin toată lumea (exportă în 52 de ţări) Doina Cepalis a repetat de mai multe ori că “maşina este biroul meu mobil. Nu conduc, nu sunt un şofer bun, aşa că stau în spate”.

Întrebată ce vede când se uită totuşi în oglinda retrovizoare, afacerista din Paşcani a răspuns sugestiv: “văd un mare continent, China, care sunt foarte buni pe piaţă, sunt agresivi. Asta ne obligă să fim competitivi. Eu am avantajul că sunt singura din România, aproape că aş putea spune că sunt singura din Europa. De concurat concurez doar cu China şi mă bucur că pot spun că am ajuns înaintea lor”.

Susţine că reţeta ei de succes are un singur mare ingredient: “Ce trebuie să ai pentru a ajunge la succes? Să fii perseverentă. Eu când eram dată afară pe uşă intram pe geam. Cea mai mare frică a fost să nu îmi dezamăgesc echipa şi familia”.

Advertisements

Sursa: topiasi.ro

{jcomments off}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primul tramvai nou ar putea sosi în București în martie, de la Electroputere VFU Pașcani – Club Feroviar

Redacția

S-au scumpit lemnele de foc. Cât costă acum aprovizionarea pentru iarnă

Redacția

Ce se întâmplă cu dosarele de daună ale șoferilor care au RCA la City Insurance. Anunțul Fondului de Garantare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site