NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Vești bune pentru părinți! De ce vor avea parte elevii, începând de anul viitor

Începând din anul şcolar 2016-2017, elevii din clasele 0-IV vor primi tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul „şcoală după şcoală”.

 

  

 

 

 

Acordarea tichetelor de 200 de lei pentru elevii înscrişi la after school a primit raport favorabil de la membrii Comisiei pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

Pentru a beneficia de tichete pentru after school, părinţii trebuie să facă cereri pentru fiecare copil în parte, la sfârşitul anului şcolar sau la momentul înscrierii la şcoală. Suma de 200 de lei este stabilită în funcţie de indicatorul social de referinţă şi se indexează anual cu indicele de inflaţie.

Aceste tichete, care vin în ajutorul părinţilor care nu au cu cine să îşi lase copiii şi aleg să îi înscrie la after school şi acoperă, aşa cum spune proiectul, integral sau parţial costurile şcolii sau ale organizaţiilor non-guvernamentale care organizează astfel de programe pentru elevi.

Atenţie! Pot beneficia de tichete pentru programul „şcoală după şcoală”, pe baza de cerere scrisă, părinţii copiilor de până în clasa a IV-a inclusiv. 

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cursuri de drept, in materia de clasa a VII-a

Redacția

Lista facultăţilor din Iaşi care livrează cei mai mulţi şomeri

Redacția

Școala gimnazială din Blăgești va fi complet renovată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site