NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Trofeul Municipiului Pașcani la Automobilism și Karting. Când încep înscrierile?

Eveniment sportiv la Pașcani, în luna septembrie. Este vorba despre Trofeul Municipiului la automobilism și karting ce se va desfășura pe data de 10 septembrie, pe strada Stadionului.

 

  

Acesta este împărțit pe două competiții, una de automobilism și alta de karting.

Astfel, la cea de-a doua ediție a Trofeului Moldova Motors Sport poate participa orice posesor al unui permis de conducere valabil – Categoria B cu autoturismul înmatriculat, cu toate avizele de circulație pe drumuri publice la zi (ITP, RCA valabile). De asemenea, participanții  trebuie sa aibă obligatoriu un copilot, de sex masculin sau feminin, cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Competiția va avea loc pe trei clase: Clasa 1 : autoturisme cu capacitatea motorului de maxim 1.6 l, Clasa 2 : autoturisme cu capacitatea motorului de peste 1.6 l și Clasa 3 : autoturisme cu motoare supraalimentate din construcție – suflate, turbină. La final, ocupanţii primelor trei locuri vor fi răsplătiţi cu premii în bani. Mai exact, cei care se clasează pe locul I vor primi 250 lei, locul II- 200 lei şi locul III- 150 lei.

Concursul Trofeul Pașcaniului la Karting este dedicat elevilor legitimații la cercurile de karting din cadrul clubului sau cele din Palatele Copiilor. Cursele copiilor se vor desfășura pe trei categorii de vârstă: Clasa Bambini 4-8 ani Clasa, Puffo 8-13 ani şi Clasa Mini 10-13 ani. Cei mai buni vor fi premiaţi astfel: locul I- 200 lei, locul II- 150 lei, iar locul III- 100 lei.

Înscrierile încep pe 1 septembrie și se fac până în ziua competiției. Cei care doresc să se înscrie trebuie să-i contacteze pe organizatorii Cristian Menegon – Director Competitie – 0756862356, Alexandru Anghelus – Director Adjunct Competitie – 0763204739 și Ciopraga Gabriel – Director Competitie Karting – 0722744529.

Evenimentul este organizat de CS Moldova Motors Sport, Clubul Copiilor în parteneriat cu Primăria Pașcani și Consiliu Local. Bugetul alocat pentru desfășurarea acestei manifestări este de 7.217 lei.

 

Advertisements

Related posts

Unul din zece elevi şi un sfert dintre studenţi au consumat cel puţin o dată droguri

Redacția

Înscrieri pentru cursurile de matematică la Centrul de Excelență Pașcani

Irina Gherasim

Sondaj IRES: 70% dintre părinți vor ca școala să înceapă în format clasic, cu toți copiii în clase

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site