RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Veste proastă pentru români. Se scot sporurile din salariul de bază. Vezi NOUA GRILĂ DE SALARIZARE pentru anul 2016

A apărut noua grilă salarială propusă în Legea Salarizării Unitare. Grila va avea un raport între salariul de bază minim şi cel maxim în sectorul bugetar, de 1 la 18 (Legea din 2010 a adus o grilă care avea un raport între salariul de bază minim şi cel maxim în sectorul bugetar de 1 la 15, spre deosebire de 1 la 72 cât era în 2008).

  

 

Începând cu anul 2016 se aplică noile grile de salarizare, dar implementarea se va face etapizat prin legi anuale de salarizare. Salariile aflate în plată care sunt mai mari decât ceea ce e prevăzut pentru funcţia respectivă în anexele la lege se păstrează la nivelul aflat în plată.

Nivelul de salarizare va fi revizuit periodic în funcţie de evoluţia nivelului de salarizare existent pe piaţa muncii în România, astfel încât salariile din sectorul public să poată fi stabilite la un nivel competitiv, în limita sustenabilităţii financiare.

Citiți articolul integral pe RomaniaTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

VIDEO Maricel Popa, șeful PSD Iași, spune la o televiziune locală cum ”i-a făcut cadou” lui Bogdan Cojocaru funcțiile de prefect și ministru al Comunicațiilor, la 34 de ani/ Cojocaru a fost și deputat, și consilierul lui Sorin Grindeanu la ANCOM

Redacția

De unde provine mitul conform căruia pisicile au nouă vieți

Redacția

Ziua Constituției României

Redacția
Încarcă...