NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

După ninsori, scad temperaturile! ANM a emis o informare de ger și intensificări ale vântului valabilă până joi dimineaţă

Temperaturile vor coborî extrem de mult în următoarele zile, în aproape toată țara, în special în Muntenia, Transilvania și Moldova, unde maximele vor fi negative, iar începând din 26 ianuarie va crește probabilitatea de apariție a precipitațiilor mixte în majoritatea regiunilor, potrivit prognozei valabile pentru perioada 18 ianuarie – 31 ianuarie 2016, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o informare de ger și intensificări ale vântului valabilă începând de luni noapte până joi dimineaţă.

  

 

În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua şi va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării. Termometrele vor coborî şi la -18 grade Celsius şi pe timpul zilei acestea vor fi preponderent negative.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o informare de ger și intensificări ale vântului valabilă începând de luni noapte până joi dimineață.Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, a declarat luni seara, într-o Ediţie specială la TVR1, că va fi frig în toată ţara, iar temperaturile vor fi scăzute nu doar pe parcursul nopţilor, dar şi ziua.

Citiți articolul integral pe StirileTVR.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Vinul, marea plăcere a dacilor: strămoşii noştrii îl beau neamestecat şi îl vărsau pe haine, crezând că le va aduce noroc

Redacția

Fermierii vor putea obţine adeverinţe pentru subvenţii chiar dacă au datorii la bugetul local

Redacția

Au vrut să repare un pod, dar au distrus cel mai vechi sit arheologic din România. Primar: „Nu înţeleg de ce se agită toată lumea acum”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site