NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„Valorile familiei în societatea contemporană” la Colegiul Unirea

Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani a organizat marți, Conferința duhovnicească – „Valorile familiei în societatea contemporană” având ca parteneri  Asociația Tinerilor Ortodocși din România – Filiala Pașcani și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.  

Scopul activității a fost îmbogățirea cunoștințelor elevilor despre familia creștină și rănile acesteia, respectiv dezvoltarea de comportamente creștine în rândul elevilor.

La eveniment au participat elevi din clasele IX-XII  de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani, însoțiți de profesorii diriginți și de către alți profesori.

  

S-au dezbătut subiecte precum întemeierea familiei creștine, datoriile membrilor familiei creștine și responsabilitățile acestora dar și rănile familiei creștine – avortul, adulterul, concubinajul.

Invitații evenimentului au fost Brânză Cosmin – referent în cadrul Departamentului Provita din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei  și Zota Ionuț – asistent social, voluntar în cadrul Provita Iași.

 

Cooordonatorii  activității au fost Prof. Spătaru Mugurel, Pr. Rusu Dumitru și Prof. Teodorescu Gabriel.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

BAC sesiunea a doua 2012: Vezi calendarul examenelor!

Redacția

Calendarul evaluărilor naţionale pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a a fost publicat în Monitorul Oficial

Redacția

Comisia pentru învățământ din Senat a respins proiectul de lege care ar desfiinţa învăţământul special. Mirel Pristavu: ”Acest proiect de lege urmărește ca administrarea patrimoniului unităților de învățământ special să fie făcut de către ONG-uri”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site