NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

VALI CRĂCIUNESCU în turneul De râs și Panaramă – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN – 8 Martie în Pub „La Castani”


Ocazie inedită pentru cei care nu s-au hotărât încă unde să petreacă seara de 8 Martie. Pub „La Castani” propune un eveniment de neuitat în compania prințului cu acordeonul roșu, Vali Crăciunescu, și a invitaților săi  Adrian Maciuca  și Dan Blueman.

Nebunul frumos al showbizz-ului românesc, vă propune cu drag un concert one man show Vali Crăciunescu, cu accente de lăutărie, rock, muzică de petrecere, voie buna, părți de muzică clasică. În concertul De Râs și Panaramă – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Crăciunescu va cânta cu acordeonul, pianul și vocea, va povesti cu haz întâmplări ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru aproape 2 ore …

Vali Crăciuinescu a cântat în decursul vremii în mai multe trupe cum ar fi Karma (folck), Floare Albastră ( rock progresiv), Spitalul de Urgență ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la înregistrări și a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat în filme, cea mai importantă apariție fiind în lung metrajul Margot.

  

Din playlistul  concertului  vor fi piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinică, Dan Spătaru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra… etc. 

Advertisements

Se vor cânta piese de pe albumul Shoc – Vali Crăciunescu și piese din noul album DE OF ȘI AOLEU ! SPRITZ MUST GO ON ! ce va fi lansat peste puțin timp.

Advertisements

Prețul unui bilet este de 35 de lei, din care 15 lei consumație, iar rezervările se pot face la 0722.277.720.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

TRAGEDIE la Hollywood. Actorul Robin Williams a murit. Prima ipoteză: SINUCIDERE

Redacția

Mai este PokerStars disponibil în România?

Redacția

De ce trebuie să țineți cont, atunci când cumpărați un uscător de rufe

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site