RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii din cartierul Micro, rămași fără apă, arată cu degetul spre primarul Dumitru Pantazi

Neliniștiți și revoltați, oamenii rămași fără apă îl indică pe primarul municipiului, Dumitru Pantazi, drept principalul vinovat pentru această situație. Ei consideră că edilul șef și-a găsit cel mai prost moment pentru a-și lua concediu, în condițiile în care problema apei este nerezolvată.

 

Tensionați la maximum, oamenii îl condamnă pe cel care, spun ei, este răspunzător pentru tot acest haos care pare că nu se mai termină. Pășcănenii au susținut că fără apă nu pot trăi.

  

“Trebuie să dea drumul la apă, nu poate fi închisă. Sunt copii, bolnavi, bătrâni cu pensii de 3-4 milioane. Primarul se duce în Dubai. Nu îl interesează că l-am ales. Am ales un nebun. Unde sunt datoriile pe care le-a avut?”, a spus unul dintre cei ieșiți în stradă.

“Să vină să facă contract cum este la lumină și la  gaz. Nu mă obliga să fac asociație la 60 de ani, să merg să mă cert cu lumea. Facem contracte individuale și vom plăti. Fiecare om care este aici vrea să plătească astăzi. Nu vrem contract pe asociație, să răspund eu pentru un rău platnic”, au declarat alte două persoane revoltate.

Advertisements
Advertisements

Menționăm că primarul Dumitru Pantazi este în concediu de odihnă și în această săptămână, însă din informațiile noastre acesta nu a părăsit țara.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Proiectele județului Iași, susținute de Guvern

Redacția

Ședință extraordinară de Consiliu Local. Ordinea de zi

Oana Cordoneanu

Dumitru Pantazi a votat în AGA ARSACIS împotriva intereselor Pașcaniului! NewsPascani.com prezintă în exclusivitate dovada! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...