NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii din cartierul Micro, rămași fără apă, arată cu degetul spre primarul Dumitru Pantazi

Neliniștiți și revoltați, oamenii rămași fără apă îl indică pe primarul municipiului, Dumitru Pantazi, drept principalul vinovat pentru această situație. Ei consideră că edilul șef și-a găsit cel mai prost moment pentru a-și lua concediu, în condițiile în care problema apei este nerezolvată.

 

Tensionați la maximum, oamenii îl condamnă pe cel care, spun ei, este răspunzător pentru tot acest haos care pare că nu se mai termină. Pășcănenii au susținut că fără apă nu pot trăi.

„Trebuie să dea drumul la apă, nu poate fi închisă. Sunt copii, bolnavi, bătrâni cu pensii de 3-4 milioane. Primarul se duce în Dubai. Nu îl interesează că l-am ales. Am ales un nebun. Unde sunt datoriile pe care le-a avut?”, a spus unul dintre cei ieșiți în stradă.

„Să vină să facă contract cum este la lumină și la  gaz. Nu mă obliga să fac asociație la 60 de ani, să merg să mă cert cu lumea. Facem contracte individuale și vom plăti. Fiecare om care este aici vrea să plătească astăzi. Nu vrem contract pe asociație, să răspund eu pentru un rău platnic”, au declarat alte două persoane revoltate.

Menționăm că primarul Dumitru Pantazi este în concediu de odihnă și în această săptămână, însă din informațiile noastre acesta nu a părăsit țara.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Hotărârea privind salariile funcționarilor a fost corectată. Iată veniturile brute încasate de șefii Primăriei Pașcani! (DOC)

Marius Parteni

Pășcănenii nu renunță: Grupul de inițiativă vrea verificarea listelor de semnături împotriva ApaVital în prezența unuia din inițiatori. Primarul acuzat de tăinuire

Marius Parteni

Pascanenii au asistat de Revelion la focul de artificii organizat de Primarie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site