RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațiePolitică

Circulaţia prin intersecţiile cu sensuri giratorii, subiect de discuţii în legislativul local!

Darea în folosință și utilizarea sensului giratoriu de pe strada Moldovei, intersecția cu Dragoș Vodă și Crinilor a dat naştere unor discuții în ultima ședință a Consiliului Local. Fostul viceprimar al municipiului, s-a arătat îngrijorat de situația întâlnită în trafic.

La capitolul diverse, de la finalul ședinței Consiliului Local, Gabriela Neldecu, consilier local PSD, a susținut că sunt probleme cu circulația rutieră prin această intersecție. Ea adus în discuţie faptul că o investiţie, ce a constat în semaforizarea intersecţiilor străzilor Moldovei cu Crinilor şi Dragoş Vodă, precum şi cea de la Moldovei cu Grădiniţei şi Sportului, a fost uşor înlocuită. Gabriela Nedelcu a susţinut că există şi posibilitatea să se producă accidente în intersecţia unde recent s-a amenajat sensul giratoriu.

Intervenţia alesului local a avut la bază şi incindetul de duminică dimineaţă, când, ca urmare a intemperiilor, balizele ce asigurau marcajul sensului giratoriu, au fost luate de vânt.

În opinia primarului Marius Pintilie, la această situaţia s-a ajuns ca urmare a neglijenţei consctructorului. Balizele ar fi trebuit asigurate, din punct de vedere al greutăţii.

  

Cătălin Conache, consilier local PNL, i-a reamintit consilierului PSD, Gabriela Nedelcu, faptul că sensurile giratorii de pe strada Moldovei sunt avizate de Biroul de Poliţie Rutieră Iaşi, iar aceste au fost realizate pentru fludizarea traficului rutier. Mai mult, discuţiile pe marginea acestore sensuri giratorii au fost purtate şi la nivelul Comisiei Tehnice pentru Organizarea Circulaţiei Rutiere de la nivelul Primăriei, comisie din care fac parte şi reprezentanţi ai PSD şi PNL.  

Related posts

Fostul consilier al ministrului Economiei, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Marius Parteni

Încă un pesedist refuză CL. Următorul pe lista este capabil, conform meseriei pe care o practică, să resusciteze partidul!

Marius Parteni

Vezi lista cu propunerile finale de artişti pentru Zilele Municipiului Paşcani 2017

Ema Roman
Încarcă...