NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

USR, prin ministrul Transporturilor, scoate Iașul de pe harta autostrăzilor din România (P)

Reprezentanții USR definitivează ceea ce a început PNL acum un an și jumătate. Anulează finanțarea și construcția autostrăzii Ungheni-IAȘI-PAȘCANI-Tg. Neamț!

După numeroasele piedici, repetate și absolut neîntemeiate, cum ar fi anulările licitațiilor și amânări peste amânări ale termenelor, vedem acum scopul. Adevăratul scop! Și anume, întârzierea oricăror lucrări la acest tronson de autostradă, astfel încât să iasă din orice grafic de posibilă finanțare și, implicit, de construcție.

Practic, o acțiune cu premeditare menită să distrugă complet orice proiect de infrastructură pentru județul Iași, pe care actualii guvernanți îl izolează din ce în ce mai tare, aducându-l la stadiul de subzistență. Vedem astfel cum incompetența și relele intenții ale guvernanților se năpustesc asupra Iașului și nu se sfiesc să pună piedici după piedici în calea dezvoltării capitalei istorice a României.

Guvernul dovedește că, pentru el, transporturile sunt separate de economie, de stabilitate și dezvoltare și că, în alegerea și susținerea proiectelor de infrastructură, nu au niciun fel de fundamentare și viziune economică și financiară.

  

Mai mult, prin anularea finanțării și construcției autostrăzii Ungheni-IAȘI-PAȘCANI-Tg. Neamț, actualul Guvern dovedește fățiș și își subliniază incapacitatea de a duce la îndeplinire orice proiect de consistență. Iar motivul este unul cât se poate de evident! Pur și simplu, Comisia Europeană nu este convinsă că actualii guvernanți au capacitatea de a gestiona și duce la îndeplinire proiecte dovedit a fi fost neglijate si/ sau prost administrate. Cum este și cazul autostrăzii A8 pe care PNL și USR preferă să o elimine, invocând scuze și explicații penibile și transformând Europa în țapul isășitor vinovat pentru pentru iresponsabilitatea, incompetența și nepăsarea lor.

O altă dovadă fără echivoc pe care PNL și USR nu o mai pot nega, obișnuiți fiind de fiecare dată să joace rolul victimelor asuprite de așa-zis răuvoitorii care nu sunt capabili să le vadă realizările. 

Deputat de Iași,

Vasile Toma

Advertisements

Related posts

”Nu fi oiță, poartă telefonul la blăniță”. Campanie pentru sensibilizarea şoferilor care stau cu ochii în telefoane, riscând să producă accidente grave

Redacția

Ștefan cel Mare va fi comemorat printr-o slujbă religioasă de către PNL Pașcani

Redacția

Dosar penal pentru un tânăr șofer depistat băut la volan

Redacția
Încarcă...