NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

USR PLUS cere dezbaterea moţiunii de cenzură. Moşteanu: Mă aşteptam ca preşedinţii să facă convocarea deja. Lucrurile nu mai merg cu aceeaşi viteză

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a transmis o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban şi preşedintelui Senatului, Anca Dragu, prin care deputaţii formaţiunii solicită convocarea unei şedinţe comune a plenurilor pentru dezbaterea moţiunii de cenzură depuse de USR PLUS şi AUR. 

„Am făcut o solicitare către preşedinţii celor două camere de convocare a unui plen reunit pentru dezbaterea moţiunii. De la citirea moţiunii, moţiunea trebuie dezbătută şi votată. Mă aşteptam ca preşedinţii să facă convocarea deja. Între timp s-a întâmplat ceva şi lucrurile nu mai merg cu aceeaşi viteză”, a declarat Ionuţ Moşteanu

„Solicităm să luaţi acti de prezentarea moţiunii de cenzură şi să procedaţi la convocarea şedinţei comune a camerelor Parlamentului pentru dezbaterea acesteia, în conformitate cu dispoziţiile imperative şi fără echivoc ale Constituţiei României”, au transmis deputaţii USR PLUS, argumentînd că „moţiunea a fost prezentată în şedinţa comună a Camerelor Parlamentului României din data de 9.09.2021”.  

Liderul a mai precizat că marţi nu va exista „un plen reunit pentru dezbaterea moţiunii. Cei care doresc acest lucru suntem noi şi cei de la AUR. PNL şi PSD sunt bloc în spatele lui Florin Cîţu”. 

  

Dezbaterea şi votul pentru moţiunea de cenzură au fost amânate până după decizia CCR cu privire la sesizarea Guvernului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Iohannis: Lucrurile sunt bine pregătite, doar să vină vaccinul! Prima șarjă va fi de 10.000 de doze

Redacția

Incendiu la o casă dintr-o localitate din judeţul Iaşi! Intervin pompierii

Redacția

Guvernul dă încă un an mere în şcoli: un leu pe zi la trei elevi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site