NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Uruguay a remizat cu Coreea de Sud (0-0) la Cupa Mondială 2022. Niciuna dintre echipe nu a tras vreun şut pe spaţiul porţii

Selecţionatele Uruguayului şi Coreei de Sud au terminat la egalitate, 0-0, joi, pe Education City Stadium din Doha, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Sud-americanii au avut cele mai mari ocazii, două bare, în acest meci în care niciuna dintre echipe nu a tras vreun şut pe spaţiul porţii, potrivit Agerpres.

Meciul a fost unul echilibrat în cea mai mare parte a sa, semănând cu un veritabil meci de şah, în care cele două echipe au riscat foarte puţin.

După ce în primul sfert de oră nici nu a ieşit din propria jumătate, echipa Uruguayului a avut primele ocazii notabile. Valverde a preluat cu dreptul şi a tras cu stângul din careu, peste poartă (19), apoi Nunez (22) nu a ajuns la o minge trimisă în faţa porţii, iar pe un contraatac foarte promiţător Olivera a greşit pasa pentru Nunez (27).

Advertisements
  

Sud-coreenii au avut o şansă mare de a deschide scorul, însă Ui Jo Hwang (34) a reluat de la 10 metri, puţin peste poartă.

Advertisements

În finalul primei reprize, „celeştii” au avut o bară prin căpitanul Godin (43), care a trimis cu capul de la 8 m,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce metode folosesc hoţii ca să-şi convingă victimele să îi primească în casă

Redacția

Parlamentul de la Chișinău i-a desemnat pe cei șase membri responsabili de o etapă importantă a reformei justiției din Republica Moldova

Redacția

”Kievul se va zgudui!”. Ce amenință propaganda rusă după ce mașina Dariei Dughina a sărit în aer

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site