NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O fotbalistă care comenta partida Danemarca-Tunisia de la CM2022 a aflat în timpul meciului că mama ei a murit

Nadia Nadim, o fotbalistă care joacă pentru naționala Danemarcei, a dezvăluit că a fost nevoie să părăsească studioul unde comenta partida Danemarca-Tunisia de la Cupa Mondială 2022 din Qatar după ce a aflat în timpul meciului că mama ei a murit, informează The Guardian.

Nadia, care joacă și în liga feminină de fotbal din SUA, la Louisville FC, a scris pe Instagram ca mama ei, Hadima Nadim, în vârstă de 57 de ani, a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion. Femeia se întorcea de la sala de fitness când s-a produs accidentul.

Fotbalista de 34 de ani era în studioul televiziunii ITV în acel moment și a plecat înainte de fluierul final al partidei Danemarca-Tunisia.

Nadia Nadim, cele patru surori ale ei și mama lor, au fugit din Afganistan când Nadia avea 11 ani, după ce au petrecut trei ani în diferite ascunzători. Tatăl Nadiei era general în armata afgană și a fost executat de talibani în 2000.

Advertisements
Advertisements
  

După moartea lui, mama Nadiei a vândut tot ce aveau și familia a plecat în Karachi (Pakistan), unde a așteptat două luni să facă rost de pașapoarte false cu care a ajuns în Italia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciolacu: „Pilonul II de pensii nu trebuie desfiinţat, dar trebuie dezvoltată toată legislaţia”. Ce spune şeful PSD despre exceptarea de la plata contribuţiei

Redacția

80.000 de oameni au manifestat la Berlin în semn de solidaritate cu protestele din Iran

Redacția

Accident cu două victime la Vânători Neamț. Pompierii au intervenit de urgență!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site