RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE – Dezbateri pe statutul USR PLUS. S-a votat ca denumirea partidului să fie USR. Delegaţii nu au discutat încă despre funcţia lui Dan Barna

Update 19:30

Delegaţii la Congresul USR PLUS dezbat şi la această oră privind modificările aduse Statutului formaţiunii politice, deşi iniţial dezbaterile ar fi trebuit să se încheie în jurul orelor 18.00. 

În ceea ce priveşte funcţia de prim-vicepreşedinte, care ar urma să fie preluată de fostul copreşedinte al formaţiunii, Dan Barna,  încă nu s-a discutat. 

***

  

Congresul USR PLUS continuă, duminică, online, cu dezbaterea Statutului formaţiunii, scire. 

Preşedintele Dacian Cioloş a precizat că vor exista dezbateri şi referitoare la existenţa sau nu a funcţiei de prim-vicepreşedinte, funcţie pe care s-a discutat că o primească fostul copreşedinte al formaţiunii, Dan Barna.  

De asemenea, potrivit News, până la această oră, delegaţii la Congres au votat să fie scoasă din denumire titulatura PLUS, astfel încât partidul de va numi doar USR. 

Congresul formaţiunii se va termina duminică seară, după încheierea modificărilor la Statut.  

USR a ales, sâmbătă şi duminică, noua structură de conducere şi a validat alegerea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de F

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Antrenorul surprinzătoarei Girona reacționează după 0-4 cu Real Madrid

Redacția

ONU: Marea Britanie a blocat difuzarea pe internet a reuniunii rusești privind Ucraina

Redacția

Partidul lui Cioloş, lovitură pentru USR. Pîslaru: Un număr consistent de parlamentari şi-a anunţat sprijinul. Discutăm de ordinul zecilor

Redacția
Încarcă...