NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Unul dintre pășcănenii, ce s-au revoltat în plenul Consiliului Local din cauza programului de distribuție a agentului termic, anunță că vrea să plece din țară!

Disperarea față de modul în care este administrat municipiul a determinat pe unul dintre pășcănenii care au fost în plenul Consiliului Local pentru a se revolta față de programul de distribuție a agentului termic către populație, să anunțe că vrea să plece din România.

 

Este vorba despre Bogdan Lazăr, administratorul celui mai popular grup pășcănean de pe rețeaua de socializare Facebook. Acesta este cunoscut pentru postările critice față de modul în care este administrat municipiul, iar acum a anunțat că vrea referințe despre țările în care românii au acces „la școală și grădiniță, siguranță, utilități (curent, apă, căldură, gaz), joburi și oportunități de recreere!”.

  

Lazăr mai spune, în anunțul său, că dorește „un loc pentru o familie care vrea să vadă țara din afară, cineva mi-a spus că arată mai bine din exterior!”

Bogdan Lazăr a mobilizat mai mulți pășcăneni, nemulțumiți de programul de livrare a agentului termic către locuințe, pentru a participa la o ședință de Consiliu Local, acolo unde aleșii locali au ridicat din umeri la problemele ridicate de cetățeni.

„Hai să găsim o soluție domnilor, pe blocuri. Blocul C4 să fie încălzit de sus până jos. Punem o centrală, o plătim toți, ce mare lucru? Căutați o soluție!”, i-a îndemnat pe aleșii locali Bogdan Lazăr, un locatar al blocului C 4 din zona vale.

Cum răspunsurile nu au fost cele așteptate, Lazăr a transmis, ironic, că-și va muta proprietatea în Luncă pentru a beneficia de condiții civilizate de trai.

„Pot să-mi iau proprietatea personală să o mut, să o duc la Luncă? Poate-mi asfaltează și mie, poate îmi pune un coș de gunoi la scara blocului?!”, a întrebat retoric Bogdan Lazăr.

Advertisements

Related posts

Case distruse de incendii, vegetație uscată și tone de deșeuri menajere arse

Redacția

Ultimele ore din viaţa cântăreţului Nelu Sârbu, relatate de către fiica sa

Ema Roman

Parcările rămân o mare problemă la Pașcani: Curtea Spitalului Municipal de Urgență ocupată de mașinile cetățenilor veniți în concediu din străinătate

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site