RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un ticălos cere clemenţa judecătorilor după ce şi-a siluit mama

Un individ condamnat pentru că şi-a violat propria mamă îşi încearcă norocul la Curtea de Apel. Pe rolul acestei instanţe a fost înregistrat apelul înaintat de Daniel Chelaru împotriva sentinţei de condamnare dată de Judecătorie.

Chelaru a fost arestat pe 2 august anul trecut, fiind acuzat că îşi violase mama, în vârstă de 71 de ani, cu trei zile înainte. După consumarea violului, bărbatul a fugit, ascunzându-se într-o pădure din apropierea comunei Tomeşti. Bătrâna şi-a sunat fiica pentru a o anunţa despre cele petrecute, iar medicii legişti au confirmat cele petrecute. În instanţă, Chelaru şi-a recunoscut faptele, afirmând că le regretă. Acest lucru nu l-a ajutat prea mult, sentinţa stabilită de magistraţii Judecătoriei fiind apropiată de maximul prevăzut de Codul Penal. Conform legii, violul se pedepseşte cu închisoarea pe un termen cuprins între 3 şi 10 ani. Dacă victima este rudă în linie directă cu agresorul, pedeapsa este închisoare de la 5 la 12 ani. La începutul lunii martie, Chelaru a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Primul termen al apelului a fost stabilit pentru data de 19 mai.

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Cine este noul șef de la Poliția orașului Hârlău! Inspectorul Mihai Salda și-a început cariera ca Agent de Ordine Publică

Redacția

Bătaia tradiţională de la Ruginoasa, oprită şi în acest an! Poliţiştii şi jandarmii sunt cu ochii pe cele două cete de mascaţi!

Ema Roman

Bărbat din Todirești găsit spânzurat în casa părinților

Oana Cordoneanu
Încarcă...