RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ploi de Paște. Cum va fi vremea, pe regiuni, în următoarele două săptămâni

Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni (26 aprilie – 9 mai), cu episoade în care valorile termice vor creşte până spre 24 – 25 grade Celsius, dar şi cu intervale de scădere a regimului termic, iar ploile îşi vor face simţită prezenţa în special după data de 28 aprilie şi în primele zile ale lunii mai, arată prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În regiunea Moldovei, până în data de 28 aprilie, vremea se va menţine rece pentru această perioadă din an, cu medii ale maximelor de 11 – 12 grade şi ale minimelor în jurul valorii de două grade. Apoi, până spre sfârşitul primei săptămâni, valorile termice vor fi în creştere spre maxime, în medie, de 22 – 23 de grade şi minime de 9 – 10 grade.

După data de 1 mai, temperatura aerului va avea o tendinţă de scădere, iar în cea de-a doua jumătate a intervalului, media valorilor diurne va fi de 19 – 20 de grade, în timp ce minimele vor fi de 7 – 8 grade. Condiţii pentru averse de ploaie vor fi pe aproape tot parcursul intervalului de anticipaţie, iar în perioada 1 – 5 mai vor fi posibile şi cantităţi de apă mai însemnate.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

  

Related posts

Pașcaniul va avea din nou post local de radio! CNA a votat joi proiectul News FM!

Răzvan Grecu

Trei zile de sărbătoare în Bucovina Mică-Tătăruși

Redacția

Gânduri, mesaje și urări de sărbători. Actualitatea Tv și NewsPascani.com vă urează sărbători fericite! (VIDEO)

Redacția
Încarcă...