NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr s-a urcat pe coșul de evacuare al unei centrale din zona vale. După ce s-au mobilizat pompierii, poliția și jandarmii, a coborât singur pe unde a urcat

Protest la înălțime în zona vale a orașului. Un tânăr din Pașcani s-a urcat pe coșul de evacuare al unui punct termic din zona vale, situat pe strada 22 Decembrie.

Cătălin Verdeș în vârstă de 27 de ani este un client mai vechi al polițiștilor. Tânărul este recidivist, fiind autorul mai multor furturi din locuințe, cât și a unor tâlhării.

Se pare că astăzi a fost la o casă de pariuri din oraș unde a pierdut la jocurile de noroc, având un cuțit asupra sa a făcut scandal, amenințând pe cei prezenți acolo, apoi s-a urcat pe coșul de evacuare, înalt cât opt etaje. Astăzi, în jurul orei 13.00, la fața locului au sosit Pompierii, Poliția și Jandarmeria, pentru a negocia cu el să coboare. Bărbatul era pe jumătate dezbrăcat și ținea o jucărie de pluș în mână.

 De la Iași a ajuns o autospecială cu scară pentru a încerca să îl dea jos, însă după întreaga desfășurare de forțe, după aproximativ două ore a renunțat la plan, și a coborât singur pe unde a urcat. A fost condus la Poliția Pașcani și s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și port ilegal de armă albă.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Doi pășcăneni prinși băuți la volan

Răzvan Grecu

Liceanul care şi-a format un cartel de droguri folosindu-se de cunoştinţele de IT. „Am comis faptele din teribilism”

Redacția

A circulat cu un autovehicul neînmatriculat pe o stradă intens circulată

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site