NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Neculai Rățoi printre lacrimi:„Pantazi și Zanet au distrus partidul”

Marius Parteni, realizatorul emisiunii „În Obiectiv” difuzată de programul Actualitatea TV, a relatat ieri o declarație pe care deputatul Neculai Rățoi a făcut-o într-o discuție cu niște apropiați.

Conform celor povestite de Marius Parteni reiese că deputatul Neculai Rățoi este extrem de nemulțumit de situația în care se află filiala municipală a PSD. Jurnalistul a adus în discuție acest subiect după ce invitatul său, profesorul Ion Radu, a opiniat că primarul Dumitru Pantazi sacrifică imaginea consilierilor PSD, pentru ca pășcănenii să nu mai poată face distincție între care este cel bun sau care este cel rău.

„Apropo de dorința primarului Dumitru Pantazi de a decredibiliza colegii de partid, am să vă povestesc ceva. Neculai Rățoi, acum câteva zile, la o întâlnire la cu apropiații săi ar fi plâns. Ar fi plâns pe ceea ce spuneați dumneavoastră: că PSD Pașcani a ajuns pe mâna a doi oameni care nu fac altceva decât să-l distrugă. <<Băi eu am lăsat un partid sus, ăștia-l duc jos>> cu referire la Pantazi și Zanet”, a povestit Marius Parteni.

  

Neculai Rățoi nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma cele citate de realizatorul emisiunii „În Obiectiv”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Dictatorul Dumitru Pantazi l-a executat din partid pe consilierul Mihuț Benone! În PSD nu ai voie să gândești!

Marius Parteni

Scandal în CL Iași! Mihai Chirica avertizează: Vor fi alegeri anticipate. PSD a boicotat ședința

Redacția

Sorin Olariu ar putea fi pus în situația de a schimba din nou tabăra politică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site