RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un tânăr a luat o decizie radicală după o ceartă cu părinții. De 6 ani își sapă singur o CASĂ subterană cu living, Wi-Fi și un dormitor confortabil

În urma unei dispute cu părinții săi, un adolescent de numai 14 ani a luat o decizie radicală și a decis să-și construiască singur propria locuintă chiar în curtea familiei.

Povestea casei subterane a lui Andres Canto a început după o ceartă cu familia sa care îi interzicea să poarte un trening în satul lor.

Ceea ce a început ca un act de răzbunare s-a transformat într-o pasiune, iar în 2021, la vârsta de 20 de ani, Andres a finalizat construcția propriei sale case subterane.

Pe parcursul celor șase ani, proiectul a evoluat considerabil, iar acum locuința subterană este dotată cu o cameră de zi, un dormitor și alte facilități. Accesul se face printr-un set de trepte săpate în pământ.

  

Andres a recunoscut că inițial nu a avut un motiv clar pentru a începe acest proiect monumental, însă a descoperit că săparea în pământ îl ajuta să se relaxeze după zilele petrecute la școală. A împărtășit că a petrecut ore întregi săpând, uneori întâmpinând obstacole precum pietre mari.

Pentru săparea pământului, inițial a folosit găleți, dar pe măsură ce proiectul a avansat, a dezvoltat și utilizat alte tehnici și instrumente pentru a face lucrul mai eficient.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bill Gates avertizează că pandemia de Covid n-a trecut: „Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”

Redacția

BCE așteaptă stabilizarea INFLAȚIEI pentru a relaxa politica monetară /Majorările salariale trebuie să țină cont de productivitate

Redacția

VIDEO | Un bărbat a stat îngropat timp de 7 zile, la cererea sa, iar totul a fost filmat. „Să nu încercați asta acasă”

Redacția
Încarcă...