RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Regele Charles, „strâns cu UȘA” de Prințul Harry și Meghan Markle. De necrezut ce i-au cerut „copiii risipitori”!

Regele Charles a transmis un mesaj uluitor pentru Prințul Harry și Meghan Markle, într-o conjunctură tensionată. La rândul lor, „copiii risipitori” ai familiei regale au o condiție greu de acceptat pentru Charles.

Regele Charles este pregătit să îi ierte pe Prințul Harry și Meghan Markle și le transmite că sunt bineveniți să revină în familia regală.

Monarhul s-a îndepărtat de fiul său cel mic și acum vrea să repare relațiile.

Totul s-ar putea schimba. Luna trecută, presa britanică a scris că Regele Charles și Prințul Harry se pregătesc pentru „negocieri de pace”, în timpul unei vizite a lui Harry și Meghan în Marea Britanie.

  

Din păcate, întâlnirea nu s-a materializat, dar un expert în anturajul familiei regale britanice sugerează că Regele Charles ar putea face această mutare în viitorul apropiat, pentru Harry și Meghan.

Condiția lui Harry și Meghan ar putea pune „bețe în roate” păcii „regale”

Dr. Ed Owens, autorul cărții After Elizabeth: Can the Monarchy Save Itself? a declarat că, în ciuda trecutului tensionat, Charles dorește să se reconcilieze cu Harry și Meghan.

„Demonstrează că este pregătit de împăcare și decizia este la ei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O navă militară s-a scufundat în Myanmar / Aproape 100 de oameni sunt dispăruți și se presupune că au murit

Redacția

O profesoară în vârstă de 22 de ani a fost ucisă în bătaie într-un loc popular de plimbare din Irlanda. Suspectul principal este un român

Redacția

SUA cer o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate a ONU, după ce Coreea de Nord a testat cea mai puternică rachetă balistică a sa din ultimii ani

Redacția
Încarcă...