RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un şofer este căutat de o săptămână după ce a lovit mortal un bărbat pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat mortal un bărbat de 45 de ani din comuna ieşeană Hălăuceşti este căutat de poliţie în tot judeţul Iaşi de aproape o săptămână.



Şoferul fugar se îndrepta la volanul maşinii personale din Paşcani către Mirceşti, iar pe raza localităţii Luncaşi a lovit mortal un bărbat care se afla pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc luni, 4 februarie, în jurul orei 20.00. Impactul a fost atât de puternic încă cel accidentat şi-a pierdut viaţa pe loc. În loc să anunţe salvarea, şoferul a fugit de la locul accidentului şi este de negăsit de atunci. „Continuă cercetările pentru a-l depista pe şofer. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat agent Oana Buştiuc, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Poliţiştii din mai multe comune ieşene îl caută de atunci, în baza unui portret robot şi a mărcii maşinii, pe care au reuşit să le obţintă cu ajutorul unor înregistrări de pe camele de supraveghere din zonă. 

sursa www.adevarul.ro

  

Related posts

GHID DE BUZUNAR cu informații practice pentru siguranța bicicletei tale!

Redacția

Un pășcănean a fost tâlhărit ieri noapte pe Esplanadă (VIDEO)

Răzvan Grecu

Procurorii de la DIICOT Iasi au trimis in judecata doi soti care s-au apucat de o afacere total interzisa

Redacția
Încarcă...