RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer beat din Pașcani a lovit cu pumnii un alt șofer și un polițist

Un poliţist local şi un şofer din trafic au primit câte un pumn în faţă de la şoferul beat al unui autoturism Skoda. Faptul a avut loc luni seara, pe bulevardul Nicolae Iorga atunci când şoferul unui autoturism aflat în trafic a observat că o Skoda circulă aiurea pe stradă.

Acesta i-a făcut flash-uri şoferului agresiv, care a tras pe dreapta, a mers la cel care l-a atenţionat şi l-a lovit în faţă. Cel lovit a sunat la poliţie, iar un echipaj de la Poliţia Locală a ajuns în zonă. 

Observând că şoferul miroase a băutură, poliţistul a chemat în ajutor colegii de la Biroul Rutier. Aceştia l-au testat pe şofer, iar alcoolemia a reieşit 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu această ocazie, poliţiştii au aflat că şoferul se numeşte Marian Dumitru Panţîru, şi este din municipiul Paşcani. Poliţiştii l-au transportat la Spitalul de Neurochirurgie, unde şoferul a început să înjure şi a lovit în figură un poliţist local. “În jurul orei 19.30, un conducător auto oprit de poliţia locală căruia i-a ieşit o alcoolemie de 0,88 ml/l alcool pur în aerul expirat.

  

Acesta a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru a-i preleva probe biologice de sânge, iar acolo a început să devină violent şi l-a lovit pe unul dintre poliţişti şi a refuzat prelevarea de probe biologice. Conducătorul auto are 36 de ani şi este din municipiul Paşcani. A fost imobilizat şi a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de refuz de recoltare a probelor biologice şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pentru a se efectua cercetări asupra infracţiunii de ultraj”, a precizat Andrei Popa, din cadrul Poliţiei. 

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Un individ din Mircești bănuit de zeci de furturi a ajuns pe mâinile polițiștilor

Marius Parteni

Un șofer de autobuz din județul Iași a provocat un accident în județul Botoșani. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l

Redacția

Scandalagii încătuşaţi şi amendaţi după ce au sărit cu bâta la poliţiştii locali

Ema Roman
Încarcă...