NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un profesor de la Colegiul Tehnic „Cf Unirea” poate lua locul în Consiliul Local lăsat liber de Vasile Pleșca

Profesorul de matematică Marius Putintelnicu este următorul pe lista propusă de PSD pentru Consiliul Local. Astfel, după demisia lui Vasile Pleșca acesta ar urma să depună jurământul și să devină cel de-al 17-lea consilier PSD din legislativul actual.

 

Contactat telefonic, Putintelnicu a declarat că nu știe dacă va fi desemnat să ocupe locul lăsat liber de Vasile Pleșca. Politicianul în vârstă de 38 de ani a explicat că deocamdată nu a purtat nicio discuție cu cei din conducerea filialei Pașcani a PSD.

Marius Putintelnicu se află pe poziția a 18-a pe lista PSD ce-l are în frunte pe primarul Dumitru Pantazi. De la începutul mandatului actualului legislativ și-au dat demisia următorii consilieri locali ce aparțin PSD: Gică Zanet, Vasile Pleșca, Florin Răcilă, Eduard Dumea, Dragoș Ionescu și Paul Costan.

Reamintim că în ședința de vinerea trecută consilierul local Vasile Pleșca a demisionat din Consiliul Locla după ce a vota împotriva  proiectelor pro ApaVital propuse de primarul Dumitru Pantazi.

loading...
Advertisements

Related posts

PSD, prima formațiune care își face campanie la Pașcani pentru Parlamentul European

Marius Parteni

Mandatele aleşilor locali, prelungite până la 1 noiembrie. Când va fi stabilită data alegerilor?

Redacția

Constantinescu ales chestor în Biroul Permanent al Senatului

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site