RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un oraș din Noua Zeelandă este chinuit de „bătăliile muzicale” duse cu melodiile lui Celine Dion/ Fanii îi pun muzica în miez de noapte la sirene folosite de mașinile de poliție

A ajuns în fruntea topurilor din întreaga lume, are o legiune de fani și a câștigat nenumărate premii pentru hituri precum Think Twice și My Heart Will Go On. Dar un oraș din Noua Zeelandă spune că s-a săturat de Celine Dion, după ce șoferii de mașini s-au alăturat unei nebunii de a difuza la maxim baladele ei la două dimineața. Iar locuitorii din Porirua au lansat o petiție pentru a pune capăt acestui zgomot, scrie BBC.

Dar participanții la așa-numitele bătălii cu sirene spun că acestea sunt o modalitate de a se exprima.

Bătăliile implică grupuri de oameni care se adună într-o zonă cu mașinile lor și difuzează muzică din sirene folosite mai degrabă de mașinile de poliție.

Sursa foto: captură video

  

Ideea este de a difuza muzica de la sirenele cele mai puternice – și cele mai clare.

Diva franco-canadiană Dion a devenit artista preferată nu doar datorită popularelor sale balade emoționale, ci și pentru că o mare parte din muzica sa – inclusiv My Heart Will Go On, premiată cu Oscar, din filmul Titanic din 1997 – are acute înalte, relatează site-ul NZ The SpinOff.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cercetătorii au descoperit că vulcanii erup în prezent pe planeta Venus

Redacția

Românii care vin în țară, nemulțumiți de timpul de așteptare în Vama Nădlac

Redacția

Experiență și Precizie în Prelucrări Mecanice: Descoperă Serviciile DELCASE

Redacția
Încarcă...