NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un nou purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani. Alina Enea s-a pensionat după 35 de ani în slujba legii

Prim procurorul Alina Enea s-a pensionat, dar nu va pleca din sfera justiției. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani își va continua activitatea începând de mâine cu un nou purtătorul de cuvânt.  După aproximativ 35 de ani în slujba legii, Alinei Daniela Enea i-a fost acceptată cererea de pensionare. Prim procurorul „pasează atribuțiile pe care le-a avut în ultimii șapte ani și jumătate în cadrul acestei instituții unui alt prim procuror. Este vorba despre Sebastian Puha. 

„Având în vedere eliberarea mea din funcție ca urmare a promulgării de către președintele României, a decretului prezidențial prin care s-a admis cererea mea de pensionare, începând cu data de 1 iunie 2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani va avea un nou purtător de cuvânt, respectiv în persoana domnuluji prim procuror Sebastian Puha. La Parchet vor rămâne în urma mea să activeze un număr de cinci procurori”, ne-a declarat Alina Daniela Enea, purtător cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Abia ieșită de pe băncile Facultății de Drept unde a încheiat cei patru ani de studiu cu media finală 10, Alina Enea a îmbrățișat cariera de avocat vreme de 17 ani. Meseria de avocat i-a adus cea mai multă satisfacție spune ea, tocmai de aceeaa dorește să se întoarcă în această breaslă.

  

Zece ani a fost magistrat și de șapte ani și jumătate a fost detașată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

 

Sute de dosare soluționate, mii de audieri, zeci de trimiteri în judecată și multă muncă. Cu acest bagaj de reușite se retrage prim procurorul spre pensionare.

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Accident de circulație la intersecția dintre Ceferiștilor și Dragoș Vodă (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Minoră sechestrată și violată de un individ de 37 de ani. Autorul s-a baricadat în casă și a amenințat că omoară fata când Poliția a intrat în curte

Răzvan Grecu

Șoferi depistați băuți la volan, în Pașcani și Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site