RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un luncaș cere administrației locale să-și respecte promisiunile

De ani de zile așteaptă ca administrația locală să facă ceva și pentru ei. Cetățenii de pe strada Preda Buzescu, din suburbia Lunca sunt nevoiți să trăiască în praf și fără uitilități, asta deși, atât vechii edili, cât și actualii le-au promis multe, în campania electorală.

 

Sătul să aștepte ca autoritățile locale să onoreze cele spuse pentru a câștiga votul oamenilor, un reprezentant al pensionarilor din acea zonă a venit astăzi la audiențele de la sediul Primăriei, pentru a le solicita celor din conducere să se implice în crearea unor facilități.

  

„Suntem opt pensionari care așteptăm de ani de zile să fim şi noi racordați la reţeaua de gaz. Ţin minte că înainte de alegerile din 2000, răposatul a pus ţevile până în capătul satului, iar a doua zi a venit şi le-a luat”, a spus Constantin Ciurlică.

În replică, viceprimarul Gabriela Nedelcu i-a răspuns că este făcută o documentație în acest sens.„Este documentația făcută, iar la finalul lunii o să avem o ședință  și anul acesta probabil că o să aveți gaz”, a precizat aceasta.

De asemenea, bătrânul s-a plâns de faptul că oamenii nu pot respira din cauza prafului lăsat în urmă de autobuzul care trece zilnic pe acolo, dar și de mașinile care circulă cu viteză. El a cerut să fie amplasat un indicator de limitare a vitezei, dar și balastarea străzii. „La noi pe stradă când trece autobuzul e jale. Anul trecut înainte de alegerile locale am fost la Vasile Axinte, a zis ca rezolvă problema. A pus balast exact până unde este gaz metan, nu mai ajuns nici cu balastarea. Trec mașinile cu viteză ca pe asfalt, măcar să pună un indicator să mearga cu viteză mai redusă.  Nu putem sta nici măcar în curte din cauza prafului”, a adăugat luncașul.

Menționăm faptul că, săptămânal, la audiențe se prezintă pășcăneni, care se plâng de lipsă de utilități. De cele mai multe ori, oamenii pleacă așa cum au venit, fără nici un răspuns concret.

Related posts

Accident grav la ieșire din Pașcani spre Gîștești. Un motociclist a fost transportat în stare gravă la spital (FOTO)

Irina Gherasim

Noi deziluzii pentru pășcănenii în căutarea unui loc de muncă

Răzvan Grecu

Angela Merkel, anunţ pentru românii care pleacă în Germania: se modifică legislaţia!

Redacția
Încarcă...