NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șantier închis pe strada Mihai Viteazu până la primăvară, din cauza condițiilor meteo

Lucrările de moderinizare a străzii Mihai Viteazu din suburbia Lunca au fost sistate până în primăvară. Societatea care execută lucrarea a luat această decizie din cauza condițiilor meteo.

Până la această dată a fost reabilitat sistemul rutier, lucrările fiind realizate până la nivelul stratului de legătură.

„Anul viitor, imediat ce vremea va permite acest lucru, va fi turnat stratul de uzură, se vor amenaja străzile laterale, iar șanțurile vor fi reprofilate. Lucrarea se va finaliza cu montarea semnelor de circulație și realizarea marcajelor rutiere”, ne-a declarat Paul Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani. 

  

Prin acest proiect se modernizează  1,7 kilometri de drum. De asemenea au fost realizate două podețe de 8 metri și alte zece de 5 metri pe drumurile laterale. Lucrările au pornit din stația de autobuz din Lunca, trec prin fața școlii, bisericii, cimitirului, Căminului Cultural, continuă cu străzile din spatele caselor și societății AgroComplex.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Operatorii de taximetrie din Pașcani convocați la o ședință, de primarul municipiului (DOC)

Marius Parteni

Promovarea comunei Tătăruși la Târgul de Turism al României: ”Ne mândrim cu Rezervația Forestieră care este unică în Europa”

Teona Gherasim

Primarul Dumitru Pantazi ironizat de USR Pașcani după ce s-a lăudat pe Facebook că a făcut „o vizită de lucru”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site