RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un instructor sportiv licențiat, de la clubul CSM Pașcani, are salariul mai mic ca femeia de serviciu

Un instructor sportiv din Pașcani solicită primarului încadrarea într-o grilă de salarizare superioară. Dan Condurache, antrenor al juniorilor în cadrul clubului CSM, a fost prezent astăzi la audiențele ținute de primarul Dumitru Pantazi.

  

Acesta a spus că are cel mai mic salariu din cadrul instituției. Bărbatul a solicitat încadrarea salarială pe studii superioare, nu pe studii medii cum este în momentul de față.

 „Am fost antrenor la echipa mare, acum sunt la juniori. Am salariul cel mai mic din cadrul clubului CSM. Am o părere foarte bună despre femeia de serviciu, dar are salariul mai mare ca mine. Sunt angajat ca necalificat, primesc lunar 700 lei. Doresc să mi se respecte statutul”, a declarat la audiențele de astăzi, Dan Condurache.

Primarul Dumitru Pantazi l-a contactat pe Bogdan Mandric, managerul Clubului Sportiv Municipal, ca să ceară lămuriri privind acest aspect. Acesta a precizat că Dan Condurache a început să lucreze ca debutant, are vechime și diplomă de studii, însă postul pe care este angajat este bugetat pentru studii medii. Ca să se rezolve această problemă, ar trebui schimbat statutul și organigrama, lucru care trebuie să fie aprobat de Consiliul Local.

Cererea instructorului sportiv a fost direcționată către Compartimentul Personal din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani, care va emite un răspuns către Primar.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

PSA: Anunț important pentru pășcăneni!

Redacția

Schimbare radicală în administrația publică! Funcționarii vor avea de trecut un examen anual

Redacția

Administrația locală premiază trei elevi din Pașcani: Zeciștii, alături de campioana mondială la dezbateri

Ema Roman
Încarcă...