NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se asfaltează parcările și aleile dintre blocuri! Vezi graficul lucrărilor


Muncitorii de la Enviro Srl, societatea cu care Primăria a încheiat contract săptămâna trecută au început lucrările de asfaltare prin oraș.

Astăzi este prima zi în teren iar primele obiective au fost terenul din curtea Școlii Iordache Cantacuzino, dar și parcările din fața sediilor partidelor din oraș și din spatele Primăriei.

Începând de astăzi, societatea Enviro Srl, cea care a câștigat licitația pentru asfaltarea unor terenuir de la școlile din oraș cât și de turnare de covor asfaltic prin parcări au început lucrul. S-a început cu decopertarea urmând a se turna covor asfaltic. Primele lucrări s-au efectuat în curtea școlii Iordache Cantacuzino iar apoi urmează să ajungă în piața din zona Primăria Pșacani. În programul lor se vor deplasa în parcările din zona blocurilor D1, D2, în curtea școlii Nicolae Iorga, apoi vor fi asfaltate și aleile dintre blocuri atât din zona deal cât și din zona vale.   Contractul este de 12 luni de zile iar valoarea lui de 2,4 milioane de lei”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

În total sunt prevăzute 29 de obiective dintre care curțile școlilor și liceelor din oraș: Școala „Iordache Cantacuzino”, Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, Liceul Teoretic „Miron Costin” și Colegiul de Căi Ferate „Unirea”.

De asemenea se vor asfalta parcarea din spatele Primăriei Pașcani, cea din zona sediilor partidelor politice dar și sectorul dintre Societățile Lincas și Scudas.

Totodată sunt prevăzute lucrări pe sectorul dintre societățile Lincas și Scudas, strada de la Clubul Copiiilor, Aleea Grădiniței, Parcarea din spatele magazinului Riama, Aleea Moldovei, Aleea 1 Decembrie dar și strada Horea Cloșca și Crișan din cartierul Micro.

Termenul limită de finalizare a acestora este de un an de zile de la încheierea contractului. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Lucrările de modernizarea ale stației de epurare în faza recepției. Concentrație de azot mărită, rezultată în urma testelor

Marius Parteni

CFR SA: Traficul feroviar, adaptat la condiţiile meteo nefavorabile; nu sunt trenuri de călători blocate

Redacția

Seminar important pentru agenții economici din Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site