NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un iaht de lux s-a scufundat în Italia. Cinci membri ai echipajului, salvați de o navă de patrulare românească

Un superiaht, „Saga”, cu o lungime de aproximativ 40 de metri, s-a scufundat luni în jurul orei 13.00 în Golful Squillace, la aproximativ 9 mile nautice de coasta portului de agrement Catanzaro.

Nava, care circula sub pavilionul Insulelor Cayman, dar cu un echipaj italian, naviga de la Gallipoli la Milazzo, potrivit Il Messaggero.

Noaptea trecută, Căpitănia Portului Crotone a fost sunată de comandamentul navei, care a raportat că nava lua apă pe la pupa. În zonă au fost trimise o navă de patrulare românească, care acționează în numele agenției Frontex, și o navă de patrulare CP 321 din Crotone.

Guvernul finlandez a anunțat rezultatul testului antidrog al premierului Sanna Marin

  

22 Aug, 21:35 | Știri externe

Advertisements

Presiunile Rusiei de la Centrala din Zaporojie aduc în discuție activarea Articolului 5 NATO. Expert în relații internaționale: „Întrebarea este, dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva, cine intervine acolo” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

22 Aug, 21:00 | Știri externe

O geantă cu explozibili a fost găsită într-un parc din centrul capitalei Suediei, Stockholm. Poliţiștii au izolat zona, iar o echipă de geniști a acționat imediat

22 Aug, 20:25 | Știri externe

Advertisements

Primii patru pasageri și un membru al echipajului au fost imediat asigurați pe barca de patrulare română, apoi au fost transferați pe barca de patrulare și duși în portul Catanzaro, în timp ce compania proprietară a contactat o companie de remorcare din Crotone pentru a încerca să salveze nava. În zori, remorcherul Alessandro Secondo din Crotone a sosit și a început să remorcheze Saga spre Crotone,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Italia anunță că liderii occidentali au fost de acord să „crească presiunea” asupra Kremlinului

Redacția

SUA își cere scuze pentru atacul cu dronă din Kabul, în urma căruia au murit 10 persoane, printre care șapte copii / „Ne vom strădui să învățăm din această greșeală oribilă”

Redacția

A asistat la 300 de execuții în SUA, dar una singură „o bântuie” în continuare. Michelle Lyons: „A fost vulgar, plin de ură…”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site