NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un grup de tineri și-au împărțit pumni și picioare în această dimineață în zona Gării. Pentru a scăpa de polițiști s-au urcat toți în aceeași mașină (VIDEO)

Bătaie în această dimineață între 8 tineri, în apropierea Gării. Indivizii erau sub influența băuturilor alcoolice , făceau scandal și s-au luat la bătaie, după ce polițiștii locali i-au sancționat pe 2 dintre ei.

 

Incidentul a avut loc în jurul orelor 3.30. Camerele de supraveghere ale Poliției Locale au surprins grupul de tineri care consuma băuturi alcoolice. Ajunși la fața locului polițiștii au constat că unul dintre aceștia, Ionuț Frăsilă, din Stolniceni Prăjescu, își satisfăcea necesitățile fiziologice. El a fost amendat cu 200 de lei.

  

Polițiștii locali i-au legitimat pe ceilalți tineri, dar unul dintre ei a refuzat să își declare identitatea, fapt pentru care a fost dus la sediul Poliției. Aici, după ce a fost identificat, a primit o amendă de 400 lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

După ce polițiștii au plecat între membrii grupului a izbucnit conflict verbal, urmat de o bătaie. Unul dintre ei a avut cel mai mult de suferit, după cum se poate vedea pe imagini. Echipajele de poliție s-au întors la fața locului, de această dată și cei de la Biroul de Ordine Publică. Când au auzit sirenele tinerii s-au urcat, culmea, toți în aceeași mașină, cu care au încercat să se facă nevăzuți.

Advertisements

Echipajele de Poliție i-au oprit și transportat pe toți la sediul Poliției unde au fost sancționați contravențional.  

Advertisements

{flv}diverse/scandal fata gara{/flv}  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un bărbat a scăpat cu viață după ce s-a aruncat în fata unei mașini la Cristesti

Marius Parteni

(Video) Rețea de traficanți, din Piatra Neamț, destructurată de DIICOT

Redacția

Accident mortal în această dimineață la Stolniceni Prăjescu. Un tânăr a murit după ce mașina pe care o conducea a plonjat în aer (Foto-Video)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site