NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un defect apărut la o vană de apă caldă a creat disconfort locatarilor unui bloc din zona vale

Supărare mare pentru o locatară a blocului G1 din zona vale. Ieri seară aceasta a sunat la redacție să sesize o situație pe care o considera bătaie de joc.

 

 

  

Femeia locuiește în blocul G1 din zona vale, este client al RAGCL Pașcani și beneficiază de căldură și apă caldă prin intermediul CT 4. Ieri seară în jurul orei 18.00 a constatat că, calorifele sunt fierbinți, deși afară temperaturile erau ridicate. ”Veniți să vedeți bătaia de joc. Caloriferele sunt fierbinți, deși nu mai este nevoie de căldură. Cine este responsabil pentru asta? Eu am o pensie mică, nu vreau să rămân cu restanţe la plată. Am întrebat de ce ne este furnizată căldură și mi s-a răspuns pe un ton foarte urât”, spune femeia.

Contactați astăzi, reprezentanții regiei au susținut că o vană de la apa caldă s-a defectat și au apărut niște pierderi. Apa a ajuns în calorifere și de aici situația reclamată.

În decursul zilei problema ar fi fost rezolvată, iar furnizarea agentului termic, cât va mai fi nevoie, se va face după programul anunțat.

Este vorba despre intervalul orar 05.00 – 08.00 (dimineața), 19.00 – 22.00 (seara). Dacă timp de trei zile consecutiv se vor înregistra temperaturi de peste 10 grade Celsius, regia nu va mai furniza agent termic.

Advertisements

Related posts

Bărbat din Mirosloveşti accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Oradea

Redacția

Călugării și călugărițele din mănăstiri cad în depresie și se internează la Psihiatrie

Redacția

A murit un erou! Astăzi a fost condus pe ultimul drum veteranul de război din suburbia Lunca

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site