NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Mulți elevi cu absențe la Colegiul Sadoveanu. Iată măsurile propuse în Consiliul Profesoral!

Conducerea Colegiului Național Mihail Sadoveanu Pașcani a programat ieri un consiliu profesoral, unde s-au discutat mai multe probleme care țin de activitatea unității de învățământ.

 

 

  

Una dintre acestea are legătură cu numărul mare de absențe pe care le au unii dintre elevi. Astfel,  elevii care se apropie de 40 de absențe vor primi mustrări, iar diriginții de la clasele lor vor trebui să ia legătura cu familia, cu scopul de a fi identificate motivele. 

Situația este îngrijorătoare la nivelul claselor a XI-a și a XII-a. În mod normal, elevii care au peste 40 de absențe nemotivate ar fi trebuit să fie exmatriculați. Am încercat să aflăm un punct de vedere din partea conducerii unității de învățământ, dar atât ieri cât și astăzi, Genoveva Șerban, directorul Colegiului Național, a refuzat dialogul. ”Sunt într-o ședință de gradul I. Nu pot vorbi acum”, a susținut aceasta astăzi.

În cadrul aceleiași întâlniri, conducerea unității a supus la un test angajații unității. Lor le-a fost furnizat un chestionar, care trebuia completat fără a fi trecut numele persoanei care își spune părerea.

Prin această măsură s-a dorit să se identifice ce anume trebuie corectat pentru îmbunătățirea activității unității și ce probleme, nesemnalate, mai există.

 

Advertisements

Related posts

Scoatem religia din școli? Cum pregateste scoala romaneasca elevul pentru integrarea în societate. (VIDEO)

Redacția

Concurs interdisciplinar de Limba Engleză și Informatică la Clubul Copiilor Pașcani

Oana Cordoneanu

137 elevi din alte judeţe vor să înveţe la liceele din Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site