RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local a oferit o gura de oxigen chiriasilor ANL

Chiriasii apartamentelor apartinand Agentiei Nationale pentru Locuinte beneficiaza de o serie de facilitati pentru plata chiriilor restante din partea Consiliului Local. Acest lucru se datoreaza consilierului local PSD, presedintele Comisiei juridice, Bogdan Alexa, care a venit cu o modificare la un proiect de hotarare.

Concret, majoritatea beneficiarilor de locuinte inregistreaza datorii la chirii de ordinul miliardelor catre bugetul local. In mare parte, din suma datorata sunt penalitati. Edilul local a venit cu propunerea ca, cine isi achita debitul pâna la data de 31 ianuarie 2013, plus rata lunara a contractului, beneficiaza de radierea penalitatilor dar si de dobanzile de întârziere.

”Majoritatea chiriasilor ANL înregistreaza datorii destul de mari. Vin cu aceasta propunere tocmai pentru ca beneficiarii de locuinte sa poata achita din suma datorata, si prin acest mod s-ar aduce si bani de la bugetul local, si pentru a reusi ca in astfel de vremuri grele sa-i ajutam. Exista varianta ca cei care au datorii foarte mari sa le fie reziliat contractul pe locuinta. Nu as vrea sa se ajunga atat de departe. Cel mai bine este sa ajungem la o intelegere cu ei si consider ca aceasta varianta le-ar fi destul de benefica”, a declarat Bogdan Alexa, promotorul proiectului. Cativa chiriasi ANL care au fost prezenti la sedinta au salutat propunerea consilierului local si au precizat faptul ca cel mai probabil chiriasii vor incerca in aceasta perioada sa-si achite darile catre buget.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

ANSVSA: Pesta porcină se răspândește din cauza samsarilor

Redacția

Guvernul va începe din luna martie să restituie contribuțiile de asigurări de sănătate reținute pentru pensiile mai mari de 4.000 de lei

Redacția

Şapte proiecte de autostrăzi şi drumuri expres trec de la CNAIR la nou înfiinţata Companie Naţională de Investiţii Rutiere

Redacția
Încarcă...