NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr găsit spânzurat în pădure la Boureni (VEZI FOTO)

Descoperire macabră în această dimineață în pădure la Boureni. Un bărbat care strângea lemne a găsit cadavrul unui tânăr.

Florin Mon de 28 de ani din localitatea Boureni s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni, însă aceasta s-a rupt și a fost găsit jos lângă copacul de care a ales să-și pună capăt zilelor. Tânărul a plecat de acasă duminică, 30 septembrie să-și cumpere un telefon mobil, având asupra sa 250 de lei, însă nu a mai ajuns la domiciliu. Bărbatul, lingurar de etnie rromă, a mai încercat de câteva ori să-și pună capăt zilelor, însă de fiecare dată a fost salvat de rude. Recurgea la acest gest când consuma băuturi alcoolice. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul tânărului și au acordat îngrijirile necesare rudelor venite la fața locului care au intrat în stare de șoc la aflarea veștii. Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Paznicul de vânătoare agresat s-a prezentat la IML. Acuzații se apără și declară că au fost amenințați cu pușca (VIDEO)

Marius Parteni

Prins în flagrant când încerca să sustragă un motor electric din cabina unui lift

Redacția

Arest la domiciliu în cazul minorului care a tâlhărit o tânără din Ruginoasa și a furat din magazinul bisericesc de la „Sf.Vineri”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site