RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un câine rar ce seamănă cu un leu este cel mai scump canin din lume

Nu este un leu dar acest câine seamănă cu unul și ocazional poate costa la fel de mult ca „regele” lumii animale, relatează The Hill.

Mastiful tibetan este cunoscut pentru blana sa bogată de culoare aurie și coama care amintește de cea a leilor.

Cu o înălțime de cel puțin 66 de centimetri și o masă medie semnificativ de peste 45 de kilograme, cei mai ieftini pui ai acestei rase sunt vânduți cu cel puțin 7.000 de dolari în SUA.

În 2014 un om de afaceri chinez a atras atenția presei din întreaga lume după ce a plătit nu mai puțin de 1,9 milioane de dolari pentru un specimen, potrivit revistei Time.

  

„Ei au sânge de leu și sunt masculi de top”, declarat Zhang Gengyun la momentul respectiv despre câinii pe care îi deținea.

Un incident amuzant a avut loc în China cu un an înainte de această achiziție, o grădină zoologică din această țară încercând să prezinte un mastif tibetan ca fiind un leu.

Înșelătoria a fost descoperită după ce câinele a început să latre la vizitatori.

Extrem de loiali față de familie și cu un temperament calm dar încăpățânat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Orban, întrebat dacă l-ar mai fi susţinut pe Cîţu în cazul în care ştia datele despre trecutul său: „Cu siguranţă, nu”

Redacția

Noua doctrină maritimă a Rusiei, promulgată duminică de Putin, clasifică acțiunile SUA și NATO drept amenințări la adresa securității

Redacția

Medicii care cred in Romania. Prof. Dr. Adriana Dumitrescu: În sistemul privat era ca și cum te aruncai în gol fără parașută și nu știai ce ți se va întâmpla, era un lucru nou, nu eram pregătiți pentru asta, nu aveam cursuri

Redacția
Încarcă...