RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bilet din Illinois câştigă potul cel mare: peste 1,3 miliarde de dolari, unul dintre cele mai mari câştiguri din istoria loteriei americane

Un bilet câştigător a obţinut unul dintre cele mai mari câştiguri din istoria loteriei americane, de peste 1,33 de miliarde de dolari, anunţă sâmbătă organizatorii, relatează AFP, citată de News.ro. 

”Jucători Mega Millions, verificaţi-vă biletele! Avem un câştigător (…) în Illinois. Aşteptaţi mai multe detalii”, anunţă într-un mesaj postat pe Twitter loteria acestui stat din zona central-estică.

”Abia aşteptăm să aflăm cine a câştigat şi sperăm să felicităm câştigătorul în curând”, anunţă într-un comunicat un reprezentant al Mega Millions, Pat McDonald.

Potul cel mare a fost estimat mai întîi la 1,28 miliarde de dolari, însă ”valoarea finală a fost mai mare decât estimările”, în baza vânzărilor reale, precizează Mega Millions.

  

Suma de 1,337 miliarde de dolari de vineri reprezintă suma pe care câştigătorul o va obţine în cazul în care acceptă o plată eşalonată pe o perioadă de 30 de ani.

În cazul în care doreşte să-şi primească premiul într-o singură tranşă, el va primi ”doar” 780 de milioane de dolari, din care o parte va fi prelvată apoi ca impozite, potrivit unei estimări a Mega Millions.

Jackpotul acestei loterii a continuat să crească de peste trei luni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Greutatea cuvintelor Alexandrei Furnea

Redacția

Polonia trebuie să plătească 500.000 de euro pe zi pentru ignorarea deciziei CJUE în cazul minei de la Turow

Redacția

Cîţu: PNRR înseamnă 30 miliarde de euro. Cine nu poate să facă reformele prevăzute în PNRR să spună acum şi găsim oameni capabili

Redacția
Încarcă...