NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național Știrea zilei

Un bărbat și-a înjungiat soția, a privit cum se stinge în agonie, apoi a apelat 112, mințind că s-a tăiat singură

Un bărbat din Viișoara, Vrancea, s-a luat la ceartă cu soția și a ajuns să o înjunghie în picior. Se pare că bărbatul i-a secționat o arteră importantă, iar femeia a murit de la pierderea prea mare de sânge.

Soțul nu a fost foarte impresionat că soția sa murea sub ochii lui și nu a încercat să o salveze în vreun fel, ba mai mult, a început să șteargă de prin casă urmele de sânge pe care le lăsase soția sa.

După ce femeia a murit, bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că soția s-ar fi înjunghiat singură, în picior. Având în vedere că soția sa decedase și nu avea cine să îl contrazică, el a susținut aceeași poveste și la Poliție, însă trecutul său violent și toate bătăile pe care i le administrase soției până atunci nu au fost ignorate de anchetatori.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că nu a fost vorba de un accident, iar soţul a devenit pricipalul suspect. După audieri, bărbatul a fost reţinut şi propus pentru arestare. Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Mediatorii români, lăsați cu ochii-n soare de Curtea Constituțională!

Redacția

Campania „România NEbunului simț” – despre etichetă și lipsa ei

Redacția

Mesaj emoţionant de la românii din Diaspora, de Paște

Redacția
Încarcă...