NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ULTIMA CURSĂ… La doar 13 ani, elevul atlet a murit aşteptând un donator de măduvă


Elevul atlet de la Liceul Sportiv din Iași a pierdut ultima cursă, cea cu viaţa. Ştefan Puiu, în vârstă de 13 ani, s-a stins din viaţă la spitalul din Timişoara.

El era internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă şi era în aşteptarea unui donator, care să îl ajute să lupte cu boala cruntă. A fost însă prea târziu, iar lupta cu cancerul devenise tot mai grea.

Ştefan va fi înmormântat în cursul zilei de vineri la Cimitirul „Sfânta Treime“, din Păcurari. „Dorinţa lui Ştefan era să rămână o zi acasă, aşa că vom sta acasă. Mâine (astăzi – n.r.) va fi depus la capela cimitirului. Cei care vor dori să vină, să îşi ia rămas-bun, sunt aşteptaţi“, a spus îndurerată mama băiatului, Daniela Costea.

  

Ştefan Puiu fusese diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică, o formă mai agresivă a bolii ce răspunde mai greu la tratament. Cu toate problemele pe care le-a întâmpinat, Ştefan a rămas mereu optimist şi, la cei 13 ani ai săi, a dat dovadă de un curaj de neimaginat. A fost un adolescent carismatic, elev al Liceului cu Program Sportiv din Iaşi, unde practica de doi ani de zile atletismul. Profesorii l-au caracterizat mereu ca fiind un elev silitor şi inteligent, având mereu medii la final de an de peste 9.50.

Cei care vor să mai ajute familia în aceste clipe grele, o pot face donând în contul bancar deschis pe numele mamei, Costea Lenuţa Daniela, cont BCR RO84RNCB0318033476630001.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Violența în școli. Elevii se simt mai în siguranță cu arme albe în buzunar

Redacția

CP: „Simt și zâmbesc ca voi”, la Școala Specială Pașcani. În luna martie va fi inaugurat un cabinet de terapie multisenzorială pentru copiii cu deficiențe severe

Redacția

Un tânăr de 19 ani din Dolhești se află în stare gravă la spital după ce a găurit cu bormașina un obuz

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site