RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ULTIMA CURSĂ… La doar 13 ani, elevul atlet a murit aşteptând un donator de măduvă


Elevul atlet de la Liceul Sportiv din Iași a pierdut ultima cursă, cea cu viaţa. Ştefan Puiu, în vârstă de 13 ani, s-a stins din viaţă la spitalul din Timişoara.

El era internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă şi era în aşteptarea unui donator, care să îl ajute să lupte cu boala cruntă. A fost însă prea târziu, iar lupta cu cancerul devenise tot mai grea.

Ştefan va fi înmormântat în cursul zilei de vineri la Cimitirul „Sfânta Treime“, din Păcurari. „Dorinţa lui Ştefan era să rămână o zi acasă, aşa că vom sta acasă. Mâine (astăzi – n.r.) va fi depus la capela cimitirului. Cei care vor dori să vină, să îşi ia rămas-bun, sunt aşteptaţi“, a spus îndurerată mama băiatului, Daniela Costea.

  

Ştefan Puiu fusese diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică, o formă mai agresivă a bolii ce răspunde mai greu la tratament. Cu toate problemele pe care le-a întâmpinat, Ştefan a rămas mereu optimist şi, la cei 13 ani ai săi, a dat dovadă de un curaj de neimaginat. A fost un adolescent carismatic, elev al Liceului cu Program Sportiv din Iaşi, unde practica de doi ani de zile atletismul. Profesorii l-au caracterizat mereu ca fiind un elev silitor şi inteligent, având mereu medii la final de an de peste 9.50.

Advertisements

Cei care vor să mai ajute familia în aceste clipe grele, o pot face donând în contul bancar deschis pe numele mamei, Costea Lenuţa Daniela, cont BCR RO84RNCB0318033476630001.

Advertisements

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Carnavalul fulgilor de nea – a XXVI – a ediţie (VIDEO)

Ema Roman

AJOFM Iași: 196 locuri de muncă la Pașcani

Iulia Huțanu

Ai copii în întreţinere? Cum plătești mai puțin la stat

Redacția
Încarcă...