NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Trei tineri instituiseră o taxă pentru ieşirea din bloc. Un locatar care fugise fără să plătească a fost urmărit până într-un supermarket

Trei tineri din Bacău, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani, făceau rost bani terorizând locatarii unui bloc.

Ei instituiseră o taxă de ieşire din bloc, iar când un tânăr de 21 de ani care locuia cu chirie în blocul respectiv a fugit fără să plătească, cei trei l-au fugărit până într-un supermarket, unde l-au şi pedepsit pentru refuzul de a plăti taxa de ieşire din bloc.

„La data de 15 iunie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Bacău au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani, toţi din localitate, bănuiţi de tentativă la tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, un tânăr de 21 de ani, din comuna Buhoci s-ar fi întâlnit cu cei trei bănuiţi în scara imobilului unde acesta locuia cu chirie. Tinerii l-ar fi agresat pe cel în cauză cu scopul de a obţine o sumă de bani cu pretextul de a-i permite să iasă din scara blocului. Tânărul de 21 de ani ar fi reuşit să fugă şi s-a refugiat în incinta unui supermarket. Bănuiţii l-ar fi agresat şi în incinta magazinului”, informează IPJ Bacău, citat de desteptarea.ro.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tentativă la tâlhărie și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

  

observator

Advertisements

Related posts

Un autotren în flăcări în comuna Cristești

Redacția

Consilierul județean Dinu Apăvăloaei a fost condamnat de judecătoria Constanța la 3 ani și jumătate de închisoare!

Redacția

Doi bărbați din Ciohorăni sunt cercetați de poliție, după ce au furat dintr-o stână

Redacția
Încarcă...