RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Trei tineri din Paşcani, cercetaţi într-un caz de furt calificat

Poliţiştii păşcăneni i-au identificat pe cei trei tineri din municipiu, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Conform Biroului de Presă al IPJ Iaşi,  în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2017, aceștia ar fi sustras dintr-o societate comercială din municipiul Paşcani, unități de calcul în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Toate de la o firmă de cadastru. 

 

 Este vorba despre trei dintre cele cinci persoane de etnie rromă care au fost reţinute de poliţişti în urma descinderilor la locuinţele de pe strada Unirii din municipiu. La acel moment, unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar pentru ceilalţi patru se luase măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

  

Acum prejudiciul a fost recuperat în totalitate, dar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit sa fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propuneri legale.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, au identificat un tânăr de 25 ani, din municipiul Paşcani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt.

În data de 10 februarie a.c., acesta ar fi sustras dintr-o sală de sport, din municipiul Paşcani, un telefon mobil în valoare de aproximativ 3.500 de lei. Şi în acest caz, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propuneri legale.

Related posts

Pe motociclu fără permis de conducere! Polițiștii l-au tras pe dreapta!

Ema Roman

UPDATE: Accident mortal pe podul de la Siret, la ieșirea din Pașcani (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu

Cultură de canabis descoperită la Todirești. Proprietarul a fost reținut de polițiști

Redacția
Încarcă...