NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Trei evenimente la Clubul Copiilor, propuse de coordonatorul cursurilor de japoneză

Tinerii care doresc să facă ceva diferit cu timpul lor liber, o pot face în cadrul cursurilor de japoneză care au loc la Clubul Copiilor din Pașcani.

 

În următoarea perioadă, profesoara Maria Marcu, propune pășcănenilor o serie de activități interesante. Pe data de 15 martie, începând cu ora 11.00, la Clubul Copiilor va avea loc un atelier de origami unde atât tinerii ce sunt înscriși la aceste cursuri cât și toți cei interesați pot învăța cum să facă lucruri deosebite din hârtie, prin arta denumită origami. Mai exact, aceștia vor crea animale sau flori dintr-o simplă bucată de hârtie.

  

Pe data de 29 martie, va avea loc a doua ediție a unui karaoke, unde tinerii vor cânta muzică japoneză.  Mai apoi pe data de 5 aprilie va avea loc o nouă proiecție de film japonez, ”Samuraiul din Asfințit”.

Cea care se ocupă de aceste cursuri de japoneză, Maria Marcu se arată foarte mulțumită de activitatea acestui curs, deoarece în ultima perioadă numărul tinerilor care vin să învețe limba și cultura japoneză a crescut, în momentul de față fiind 15 tineri înscriși. La ediția anterioară de karaoke, s-au prezentat câțiva zeci de tineri, iar prezența a fost mare și la proiecția filmului ”Ultimul samurai”.

”Următoarea activitate pe care o vom organiza va avea loc pe data de 15 martie, un atelier de origami. Unde vom face artă, măestrie și magie cu o foaie de hârtie. Pe 29 martie, avem cea dea doua ediție de karaoke pe muzică japoneză, iar pe 5 aprilie un film japonez, Samuraiul din asfințit” , ne-a declarat Maria Marcu .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Teatrul pășcănean este în ascensiune. Trupa Fenomenalii a avut o reprezentație de excepție

Răzvan Grecu

”Enigma Otiliei” pe scena Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

Viața lui Constantin Brâncuși. Câţi ani se împlinesc de la nașterea marelui artist

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site