RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Dosar penal pentru un tânăr din Mogoșești care a condus fără permis

S-a ales cu dosar penal, după ce a condus un autoturism fără a deține permis de conducere și care avea inspecția tehnică periodică expirată. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Mogoșești. El a fost oprit în trafic pe DJ 248C de polițișii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ciurea, pentru un control de rutină. 

 

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a constat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii au constatat că inspecţia tehnică periodică a autoturismului este expirată din data de 31.07.2017.

  

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Related posts

RECOMANDĂRI PENTRU CIRCULAȚIA ÎN CONDIȚII METEO SPECIFICE ANOTIMPULUI RECE

Cătălin Cocoș

Tentativă de omor cu tacul de biliard într-un bar din Hălăuceşti

Redacția

Microbuzul din Pașcani implicat în accidentul din Suceava a avut o explozie la o roată. O femeie care mergea în Italia a decedat VIDEO

Marius Parteni
Încarcă...