NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toma de la ApaVital: „Pășcăneanul va subvenționa apa de la comune pe principiul coeziunii”. Răzvan Grecu: „Vreau să fac o coeziune între salariul meu și cel al domnului Toma”

Răzvan Grecu, editorul NewsPascani.com a taxat dur declarația directorului general al ApaVital Iași prin care acesta a anunța pășcăneni că vor subvenționa apa de la comune pe principiul coeziunii.

„ApaVital pratică un tarif unic. Așa se întâmplă în toată țara dar și-n Europa. Se aplică principiul coeziunii. În mediul rural costurile ar fi foarte mari, dacă s-ar merge pe fiecare cu costurile lui. Cei de la Uniune merg pe principul că noi dăm bani la oraș să dezvolte rețele, iar în schimb aceștia vor suporta diferența dintre costurile reale în mediu rural și veniturile reale de acolo”, a spus Ioan Toma directorul ApaVital Iași în emisiunea „În Obiectiv”.

Aflat o zi mai tâziu în aceiași emisiune Răzvan Grecu i-a solicitat directorului de la ApaVital ca această coeziune socială să fie extinsă la toate nivelurile după modelul comunei primitive sau a celei din Paris. Editorul NewsPascani.com a propus ca totul să înceapă la nivel de salarii oferindu-se drept voluntar la o eventuală coeziune pe venituri cu directorul ApaVItal Iași.

„Dumneavoastră veniți aici și spuneți că apa plătește apa și mai apoi dați exemplul că pășcăneanul trebuie să plătească apa la comune. Păi de ce, dacă apa plătește apa? Eu știu că dumneavoastră pomeniți de principiul coeziunii. Nu domnule nu este coeziune, că dacă ar fi coeziune, hai să o facem pentru tot. Să ne întoarcem în comuna primitivă sau în comuna din Paris și să facem așa o coeziune. Uite mă ofer eu primul să fac coeziune cu salariul dumneavoastră. De ce matale să ai 200.000 de lei pe an și eu să am 9.600 pe an. Facem o coeziune între noi doi? Punem 9.600 ai mei cu 200.000 ai dumneavoastră îi impărțim la doi și fac și eu o sută și ceva de mii pe an. E bine cu coeziunea? Coeziunea nu este doar când e interesul dumneavoastră, hai să facem coeziune pe toate planurile ” a propus Răzvan Grecu în cadrul emisiunii „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Autoritățile din Târgu Frumos și managerul Spitalului de Urgență Pașcani se întâlnesc mâine pentru a discuta despre soarta unității medicale

Redacția

Drumul european pe care trebuie să-l eviţi noaptea

Redacția

Liberalul Bodoașcă cere răspunderea patrimonială a administratorilor și directorilor de la Eco Salubritate pentru dezastrul economic de la societate!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site